Kremowa Zupa Kukurydziana Z Indykiem
Kremowa zupa kukurydziana i indyk może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka papryki, kukurydzy, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowa zupa kukurydziana z indykiem, kremowa zupa kukurydziana, jak zrobić kremową zupę kukurydzianą, oraz Kremowa Zupa Z Szynki I Kukurydzy.
Instrukcje
Cebulę i połowę czerwonej papryki ugotować na maśle w dużym rondlu na średnim ogniu 5-6 min. lub do kruchego-Delikatnego, często mieszając.
Dodać twarożek; gotować na małym ogniu 3 do 4 min. lub aż do stopienia, stale mieszając. Wymieszać z indykiem, kukurydzą, bulionem i mlekiem.
Gotować 5 min. lub do momentu podgrzania zupy, mieszając od czasu do czasu.
Podawać z pozostałą czerwoną papryką i czarnym pieprzem.