Kremowa szynka i fasola
Kremowa szynka i fasola to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 35 minut. Mieszanka wody, cebuli, szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką.
Instrukcje
Do wrzącej wody dodajemy fasolę i gotujemy na wysokościach. Fasola wchłonie trochę wody, więc będziesz musiał dodać więcej wody później.
Jak tylko fasola może być puree widelcem, dodać szynkę i cebulę, niech gotować, aż fasola i szynka są gotowe.
Schłodzić na średnim ogniu i dodać zupę i ser. Często mieszaj, podczas gdy zupa i ser są mieszane z fasolą. Kiedy ser się stopi, wyłącz ogień i podawaj. Resztki mogą być zamrożone.