Kremowa Szwajcarska Zupa Cebulowa
Przepis kremowa Szwajcarska zupa cebulowa może być wykonana w około 45 minut. Za $2.01 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 749 kalorii, 28g białka, oraz 41g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga jednodniowego chleba, papryki, wody i mąki. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 52%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kremowa zupa ze słodkich ziemniaków i boćwiny, Kremowa Zupa Cebulowa, oraz Kremowa Zupa Cebulowa.
Instrukcje
Rozpuść 3 łyżki masła; wrzucić z kostkami chleba.
Ułóż na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 7 minut; obróć i piecz 7 minut dłużej lub do opiekania.
W międzyczasie w dużym rondlu podsmaż cebulę na pozostałym maśle, aż lekko się zrumieni, około 12 minut. Wymieszać z wodą i bulionem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Połącz mąkę i 1/2 szklanki mleka, aż będzie gładkie; stopniowo mieszaj z mieszanką cebuli. Dodaj pozostałe mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty, mieszając, aż zgęstnieje. Zmniejsz ogień do małego; dodaj 3/4 szklanki szwajcarskiego sera i pieprzu.
Kadzi do czterech żaroodpornych misek; posypać zarezerwowanymi grzankami i pozostałym serem. Broil 4 w. od ognia, aż ser się rozpuści i będzie musował.