Kremowa Sałatka Selerowo-korzeniowa i fasolowa Vert

Kremowa Sałatka Selerowo-korzeniowa i fasolowa Vert

Instrukcje

1
Pokrój korzeń selera krajalnicą na zapałki o grubości 1/8 cala i dodaj do sosu majonezowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Fasolę gotować we wrzącej osolonej wodzie (1 łyżka soli na 2 ćwiartki wody), odsłonięte, aż będą miękkie, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3
Odcedzić, a następnie spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dobrze osuszyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Wrzucić fasolę i 1 łyżkę natki pietruszki z korzeniem selera.
6
Podawać posypane pozostałą łyżką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
7
Serve sprinkled with remaining tablespoon parsley.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn