Kremowa Sałatka Selerowo-korzeniowa i fasolowa Vert

Kremowa Sałatka Selerowo-korzeniowa i fasolowa Vert

Instrukcje

1
Pokrój korzeń selera krajalnicą na zapałki o grubości 1/8 cala i dodaj do sosu majonezowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Fasolę gotować we wrzącej osolonej wodzie (1 łyżka soli na 2 ćwiartki wody), odsłonięte, aż będą miękkie, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3
Odcedzić, a następnie spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Dobrze osuszyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Wrzucić fasolę i 1 łyżkę natki pietruszki z korzeniem selera.
6
Podawać posypane pozostałą łyżką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
7
Serve sprinkled with remaining tablespoon parsley.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn