Kremowa kapusta z boczkiem

Kremowa kapusta z boczkiem
Kremowa kapusta na patelni z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis służy 25. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz 1/2 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, rosół z kurczaka, krem knudsen, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny Cajun Boczek Kapusta Slaw Patelnia, Boczek Burger Kapusta Stir Fry Patelnia Dish, oraz Boczek Burger Kapusta Stir Fry Patelnia Dish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opatrunek ciepła na dużej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać boczek i cebulę; wymieszać. Gotować od 5 do 7 min. albo aż boczek jest ugotowany i cebula są miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
BoczekBoczek
3
Dodać kapustę i bulion; wymieszać. Gotować 10 min. lub aż kapusta zwiędnie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
BulionBulion
4
Zdjąć z ognia.
5
Wymieszać z kwaśną śmietaną; top z orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn