Kremowa Jajecznica

Kremowa Jajecznica
Kremowa jajecznica może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 11 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz odtłuszczony bulion z kurczaka, skrobię kukurydzianą, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kremowa Jajecznica Z Szynką, Kremowa Jajecznica, oraz Kremowa jajecznica z szynką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce ubić jajka, aby zmiksować. Na patelni 1-do 3-ćwiartkowej (w zależności od gotowanej ilości) mieszamy bulion ze skrobią kukurydzianą. Mieszać na dużym ogniu do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Lekko ostudzić (lub przykryć i schłodzić do 1 dnia).
3
Mieszankę bulionu ubić na jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Ustawić patelnię (patrz poniżej rozmiar) na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać masło, po rozpuszczeniu wlać masę jajeczną. Za pomocą żaroodpornej elastycznej szpatułki lub szerokiej metalowej, popychaj gotowane jajka z dna i boków patelni, pozwalając płynnej mieszance płynąć na gorącą patelnię; aby uzyskać kremową konsystencję, nie mieszaj. Gotować, aż jajka będą twarde, ale nadal wilgotne i błyszczące na wierzchu (muszą być co najmniej 160 dla bezpieczeństwa jaj), 3 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
6 dużych jaj; 5 łyżek tłuszczu odtłuszczonego bulionu z kurczaka; 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej i masła (lub margaryny), każda; patelnia, 8 do 10 cali szerokości
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka Bez TłuszczuBulion Z Kurczaka Bez Tłuszczu
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
12 dużych jaj; 2/3 szklanki tłuszczu odtłuszczonego bulionu z kurczaka; 1 łyżka skrobi kukurydzianej i masła (lub margaryny), każdy; patelnia, 10 do 12 cali szerokości
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka Bez TłuszczuBulion Z Kurczaka Bez Tłuszczu
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
18 dużych jaj; 1 szklanka odtłuszczonego tłuszczu bulionu z kurczaka; 1 1/2 łyżki skrobi kukurydzianej i masła (lub margaryny), każdy; patelnia, 12 do 14 cali szerokości
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka Bez TłuszczuBulion Z Kurczaka Bez Tłuszczu
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
24 duże jajka; 1 1/2 szklanki tłuszczu odtłuszczonego bulionu z kurczaka; 2 łyżki skrobi kukurydzianej i masła (lub margaryny), każdy; patelnia, 12 do 14 cali szerokości
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka Bez TłuszczuBulion Z Kurczaka Bez Tłuszczu
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
30 dużych jaj; 1 3/4 szklanki tłuszczu odtłuszczonego bulionu z kurczaka; 2 1/2 łyżki skrobi kukurydzianej i masła (lub margaryny), każdy; patelnia, 12 do 14 cali szerokości
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka Bez TłuszczuBulion Z Kurczaka Bez Tłuszczu
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
36 dużych jaj; 2 szklanki odtłuszczonego bulionu z kurczaka; 3 łyżki skrobi kukurydzianej i masła (lub margaryny), każda; patelnia o szerokości od 14 do 16 cali
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka Bez TłuszczuBulion Z Kurczaka Bez Tłuszczu
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn