Kremowa Gorgonzola Fettuccine
Kremowa Gorgonzola fettuccine wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 404 kalorie, 18g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, orzechy włoskie, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fettuccine z Gorgonzolanem i Prosciutto, Gorgonzola-orzech Fettuccine z bułką tostową, oraz Fettuccine z miętą, orzechem włoskim i Pesto z Gorgonzoli.
Instrukcje
Makaron gotować we wrzącej wodzie 6 minut, pomijając sól i tłuszcz.
Dodać szparagi, i gotować 2 protokół lub do miękkości.
Podczas gotowania makaronu rozpuść masło w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować przez 3 minuty.
Dodać mąkę; gotować 30 sekund, stale mieszając. Stopniowo dodawać mleko, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać z serem śmietankowym i solą; gotować 3 minuty lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Odcedzić makaron i szparagi; umieścić w dużej misce.
Dodaj sos; podrzucając do płaszcza.
Podawać z gorgonzolą i orzechami włoskimi, w razie potrzeby posypać pieprzem.