Kremowa galaretka-o ® EGG JIGGLERSÂ
Kremowa galaretka-o ® EGG JIGGLERS to bezglutenowe przepis z 50 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka galaretki jaj jigglers jaj formy, mleko, smak czekolady instant budyń, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. z łyżką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Kremowy Parmezan Carbonara Kurczak (Bez Jajka), Kremowa Galaretka Malinowa Parfaits, oraz Wielkanocne kremowe galaretki.
Instrukcje
Wytrzyj wewnątrz obu stron formy jajecznej i wzdłuż felg lekko olejem, używając ręcznika papierowego. (Lub lekko spryskaj formę sprayem do gotowania.) Zamknij pleśń, dopasowując obręcze połówek jaj. Zatrzaśnij każdą z 6 pojedynczych połówek jaja, aż każde z 6 jaj zostanie szczelnie zamknięte. Sprawdź każde jajko, aby upewnić się, że jest zamknięte i zamknięte.
Umieść formę, napełnij bokiem do góry, na tacy.
Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce co najmniej 3 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Fajne 30 min. w temperaturze pokojowej.
Wlać mleko do średniej miski.
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 1 min.
Dodać do żelatyny; wymieszać trzepaczką do wymieszania.
Wlać do miarki z wylewką. Natychmiast wlać do formy przez otwory do napełniania, aż każde jajko zostanie wypełnione tylko do górnej części kształtu jajka. (Pozostałą mieszaninę żelatyny można wlać do 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni).
Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub do firmy. Otwórz formę za pomocą tępego płaskiego noża, aby delikatnie podważyć między połówkami każdego jajka. (Nie ciągnąć za uchwyt.) Odwróć pleśń i delikatnie wstrząśnij, aby odkręcić jajka.
Zanurz dno kwadratowej patelni w ciepłej wodzie 15 sek.
Pokrój żelatynę w dekoracyjne kształty za pomocą foremek do ciastek, uważając, aby przeciąć całą drogę przez żelatynę do dna patelni. Podnieś żelatynowe kształty z patelni. Zapasowe resztki na podjadanie. Resztki jaj, wycięcia żelatyny i resztki przechowuj w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce.