Kremowa Czekoladowa Krówka Marmurowa
Jeśli 19 centów za porcję spada w budżecie, kremowa czekoladowa Krówka marmurowa może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 96. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia kakao, orzechy, Serek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Stephen ' s Chocolate Peanut Butter Marble Fudge, Mocha Marble Fudge, oraz Ciasto marmurowe z lukrem Krówkowym.
Instrukcje
Masło prostokątna patelnia, 13x9x2 cale lub linia z folią aluminiową, pozostawiając 1 cal folii zwisającej na 2 przeciwległych stronach patelni.
Podgrzać cukier, mleko, masło i ser śmietankowy do wrzenia w 6-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu i gotować od 6 do 8 minut, stale mieszając. Zmniejszyć ciepło do średniego. Gotować około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, do 225 na termometrze cukierków; zdjąć z ognia.
Szybko wymieszać z kremem marshmallow i wanilii.
Wlać 4 szklanki gorącej mieszaniny prawoślazu na białych pieczenia chipsów w dużej misce; wymieszać. Wymieszaj mleczne kawałki czekolady, półsłodkie kawałki czekolady, kakao i orzechy do pozostałej mieszaniny prawoślazu.
Wlać jedną trzecią białej mieszanki na patelnię, równomiernie rozprowadzając. Szybko wlać jedną trzecią mieszaniny czekolady na wierzchu, równomiernie rozprowadzając. Powtórz dwa razy. Nóż wirowy posmarowany masłem przez mieszanki w celu uzyskania marmurkowego wzoru. Fajne do kompletu.
Przechowywać w lodówce odkryte około 3 godzin lub do zestawu.
Pokroić w 12 rzędów po 8 rzędów nożem nasmarowanym masłem. Przechowywać w lodówce.