Kremowa Anchos i cebula
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremowej Anchos i cebuli. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz masło, bulion z kurczaka, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Kremowa Cebula, oraz Kremowa Pieczona Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej dużą żeliwną patelnię.
Dodaj anchos i tost na umiarkowanym ogniu, naciskając łopatką, aż pachnące i blister, o 20 sekund na stronę.
Przenieść na talerz i ostudzić, a następnie pokroić chiles na kawałki 1/2 cala.
Roztopić masło na dużej patelni.
Dodać cebulę i czosnek, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Dodać bulion i gotować, aż zmniejszy się o połowę, 6 do 7 protokół.
Dodać anchos, śmietana i estragon i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż cebula i anchos są miękkie i śmietana jest zagęszczony, o 10 protokół.
Dodać sól i sok z limonki, przelać do miski i podawać.