Kremowa Anchos i cebula

Kremowa Anchos i cebula
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremowej Anchos i cebuli. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz masło, bulion z kurczaka, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Kremowa Cebula, oraz Kremowa Pieczona Cebula dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej dużą żeliwną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj anchos i tost na umiarkowanym ogniu, naciskając łopatką, aż pachnące i blister, o 20 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Przenieść na talerz i ostudzić, a następnie pokroić chiles na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4
Roztopić masło na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i czosnek, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać bulion i gotować, aż zmniejszy się o połowę, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Dodać anchos, śmietana i estragon i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż cebula i anchos są miękkie i śmietana jest zagęszczony, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
8
Dodać sól i sok z limonki, przelać do miski i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn