Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do skrzynki przepis, krem zupa z dzikich grzybów może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 11g białka, oraz 32G tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Mieszanka soli, szczypiorku, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 64 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest idealny do Zima. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Spróbuj Krem z zupy z dzikich grzybów, Krem z zupy z dzikich grzybów, oraz Zupa krem z grzybów i dzikiego ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Suche grzyby moczyć w wodzie:
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Suszone grzyby umieścić w średniej misce i przykryć 3 szklankami bardzo gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odstawić na 30 minut. Przełożyć sito zwilżonym ręcznikiem papierowym lub filtrem do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Po 30 minutach przecedzić grzyby przez filtr, zachowując co najmniej jedną szklankę płynu grzybowego. Z grubsza posiekać odtworzone grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Sauté szalotki, czosnek, pieczarki:
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Rozgrzać 3 łyżki masła w ciężkim rondlu na średnim małym ogniu i podsmażyć szalotki, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 7 do 8 protokół.