Krem z zupy Rubenowej

Krem z zupy Rubenowej
Krem Reuben zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.34 za porcję. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, peklowaną wołowinę, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pyszny krem z zupy Rubenowej, Zupa Reuben, oraz Zupa Reuben.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 10 składników w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
3
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, mieszając, aż będzie gładka; mieszaj mieszaninę do zupy. Doprowadzić do wrzenia; gotować, stale mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
ZupaZupa
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodaj rozdrobniony ser i śmietanę, mieszając, aż ser się rozpuści. Każdą porcję ułożyć tostami w kostkach chleba żytniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Kostki ChlebaKostki Chleba
żytożyto

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn