Krem z zupy Pimiento
Krem zupa Pimiento może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 79 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, rosół z kurczaka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pimiento Cheesy Mac, Hot Tex Mex Pimiento Dip Serowy, oraz Pimiento Mac and Cheese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pimiento w pojemniku elektrycznego blendera i przetwarzaj do gładkości, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki. Odstaw pimiento na bok.
Roztopić masło w ciężkim rondlu na małym ogniu; dodać mąkę i mieszać, aż mieszanina mąki będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Dodać bulion z kurczaka i pół na pół stopniowo do mieszaniny mąki i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina bulionu zgęstnieje i bąbelkami.
Wymieszać w pimiento, cebula, sól, i gorący sos; gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż dokładnie ogrzane.
Uwaga: możesz łatwo podwoić przepis, aby służyć