Krem z zupy kalafiorowej
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów zupy, więc dać krem zupy kalafiora spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sok z cytryny, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Krem z zupy kalafiorowej, Zupa Krem Z Kalafiora, oraz Krem z zupy kalafiorowej.
Instrukcje
Porów przeciąć na pół wzdłuż. Umyć, aby usunąć brud.Pat suche i cienko pokroić w poprzek.
Rozgrzać olej z masłem w ciężkim garnku na niskim ogniu. Więdną pory i seler z liśćmi, aż zmiękną, 10 minut; dodać czosnek w ciągu ostatnich 5 minut.
Wymieszać w curry i imbir, i gotować na bardzo małym ogniu, aby przeniknąć warzywa, 1 minutę.
Dodaj bulion, sok z cytryny i różyczki kalafiora.Podnieść ogień do wysokiej i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, aż kalafior jest bardzo delikatny, 15 protokół. Lekko schłodzić.
Przecier w robocie kuchennym, aż będzie bardzo gładki, dodając pół na pół przez rurkę zasilającą.
Dodaj dodatkowy buliondla pożądanej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem.
W porcji: 150 kalorii, 10g tłuszczu, 20mg cholesterolu, 12g węglowodanów, 4G białka