krem z wedzonego lososia
Pasta z wędzonym łososiem to przyprawa na 1 porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 38 g białka, 105 g tłuszczu i łącznie 1161 kalorii. Za 7,72 USD za porcję ten przepis pokrywa 31% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup sok z cytryny, serek śmietankowy, koperek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, pierwotnej i pescatarian. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 60%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Krem z wędzonym łososiem, Krem z wędzonym łososiem i Krem z wędzonym łososiem.
Instrukcje
Utrzyj ser w mikserze elektrycznym wyposażonym w łopatkę, aż będzie gładki.
Dodać śmietanę, sok z cytryny, koperek, chrzan, sól i pieprz, wymieszać.
Dodać wędzonego łososia i dobrze wymieszać. Schłodzić i podawać z surowymi lub krakersami.
Jeśli uda ci się go znaleźć, wolę łososia norweskiego; jest bardziej suchy i mniej słony niż inny łosoś wędzony.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Wędzony łosoś doskonale komponuje się z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na kolor biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych dań, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać dania ziołowe lub cytrusowe. Jasna czerwień o niskiej zawartości tanin, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Oceniającym podoba się, z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu to kalifornijskie wino klasy premium Chardonnay z dodatkiem nuty jagód i delikatne wino musujące zarezerwowane na niezapomniane uroczystości. Oferuje uwodzicielskie smaki i świeżą, aromatyczną musację - wyraziście pastelową jagodami. Wszystko to zamknięte jest w imponująco seksownej butelce o gustownym stylu. Owoce Blanc de Bleu uprawiane są w cichych winnicach Północnej Kalifornii, znanych z chłodnej i przejrzystej bryzy – idealne warunki dla ekskluzywnych winogron i gleb, które podkreślają głęboko cechy smakowe. To wino musujące dobrze komponuje się z przystawkami, sushi i bardzo lekkimi posiłkami.