Krem Z Ciasta Czekoladowego

Krem Z Ciasta Czekoladowego
Krem czekoladowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 2128 kalorii, 34g białka, oraz 110 g tłuszczu na porcję. Na 5,03 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 101 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, żółtka jaj, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Krem Z Ciasta Czekoladowego, oraz Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i karmelowym sosem maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zwilż powierzchnię tacy na arkusze i ułóż dno i boki folią. Trzymaj rolkę folii pod ręką i odstaw na bok. Roztopić czekoladę i trzymać ją ciepłą w misce ustawionej nad gorącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W średniej wielkości misce, połączyć skrobię i połowę cukru i ubijać razem, aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkrobiaSkrobia
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać jajka i żółtka i ubijać przez 2 minuty bez zatrzymywania. Odstawić. W średnim rondlu połącz połowę cukru, mleko, sól i wymieszaj. Ustawić na średnim ogniu i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Temperuj mieszaninę jajek z gorącym mlekiem po trochu, dokładnie ubijając między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Wlać płyn z powrotem do garnka i ubijać na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Kontynuuj ubijanie, gdy mieszanina zgęstnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Ubij przez grudki, aż krem ciasto stanie się gładkie. Kiedy zaczyna bąbelkować, trzepać przez dwie dodatkowe minuty, a następnie wyjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Ubić masło i ekstrakt z wanilii, aż się stopią i w pełni włączą. Dużą gumową szpatułką mieszaj ciepłą, roztopioną czekoladę, aż do całkowitego wymieszania. Zeskrobać krem z ciasta na przygotowany arkusz i docisnąć kolejną warstwę plastiku na powierzchnię. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Przenieść do lodówki, aby schłodzić przez co najmniej dwie godziny.
9
Przed użyciem umieść krem do ciasta w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj przez 1 minutę, uważając, aby zeskrobać boki. Zatrzymać, gdy krem ciasto jest gładka i elastyczna. Użyj natychmiast lub, jeśli chcesz ją rozjaśnić, złóż schłodzoną bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Magazyn