Krakersy Serowe

Krakersy Serowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj krakersów z serem. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1119 kalorii, 49g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka instant drożdże, sól, cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy Brie cztery sery makaron z serem z maślanymi krakersami Ritz, Krakersy Serowe, oraz Krakersy Serowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w misce miksera stojącego. Zagniataj hakiem ciasta, aż ciasto będzie elastyczne. Nie będzie całkiem gładka z powodu kawałków sera, ale w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Sprawdziłoby się to również bardzo dobrze w robocie kuchennym, a ciasto byłoby nieco gładsze, ponieważ ostrze procesora lepiej integrowałoby ser. Jeśli używasz robota kuchennego, włóż wszystkie składniki z wyjątkiem wody do miski procesora, pulsuj kilka razy, a następnie pozostaw procesor uruchomiony i dodaj wodę powoli, tak szybko, jak mąka może ją wchłonąć. Gdy ciasto uformuje kulkę, pozwól mu przetworzyć kolejne 30 sekund, a następnie sprawdź elastyczność.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pozostaw ciasto w misie miksera (lub, jeśli użyłeś robota kuchennego, przenieś je do czystej miski)i przykryj folią. Odstawić na godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni i przygotuj 2 blachy do pieczenia i pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podziel ciasto na pół i zwiń każdą połowę w cienki prostokąt (nie musi być idealny) o wymiarach 14x17 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieść ciasto na arkuszach pergaminu i dokuj go (użyj Dockera ciasta lub dźgnij go widelcem na całym), aby nie dmuchał zbyt mocno, gdy piecze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Za pomocą noża do ciasta, noża do pizzy lub podobnego narzędzia pokrój ciasto na około 1-calowe kwadraty. Jest w porządku, jeśli nie są one nawet, i nie trzeba oddzielać kawałki całkowicie-krakersy skurczy się trochę jak piec i będzie się rozpadać na kawałki łatwo, gdy są chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Przesuń arkusze pergaminu z ciasta na blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Piec w temperaturze 250 stopni przez 30 minut. Krakersy powinny zaczynać trochę brązowieć. Obracaj Patelnie, jeśli są nierównomiernie brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyłącz piekarnik i pozostaw krakersy w piekarniku na kolejne 30-60 minut. Nadal będą trochę brązowieć i staną się chrupiące i suche , ale obserwuj je uważnie-jeśli piekarnik zatrzyma ciepło naprawdę dobrze, ryzykujesz, że brązowieją zbyt mocno. Jeśli tak jest, możesz trochę otworzyć drzwi piekarnika, aby wypuścić trochę ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Będą nadal suszyć, gdy ostygną, ale chcesz je głównie wysuszyć przed wyjęciem z piekarnika-powinny być chrupiące, a nie kruche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Wyjmij je z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed przechowywaniem. Lubię zostawiać je w powietrzu na co najmniej jeden dzień, aby upewnić się, że są całkowicie suche i chrupiące. W ten sposób łatwiej je przekąsić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia43
Magazyn