Krakersy pecorino
Pecorino Crackers mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na przystawki. Za 15 centów za porcję przepis ten pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis daje 24 porcje z 73 kaloriami , 2 g białka i 5 g tłuszczu każda. 11 osób uznało ten przepis za smaczny i sycący. Jeśli masz pod ręką pieprz, pieprz cayenne, pecorino romano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 35 minut . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Szparagi z zabaglione z czarnego pieprzu i pecorino , wegetariańskie roladki z lasagne z pieprznym pecorino marinara i ziołowe wieloziarniste ciecierzyce są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz jak przygotować ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni Fahrenheita.
W średniej misce wymieszaj ser, sól, pieprz i pieprz cayenne.
Dodaj masło. Używając miksera ręcznego, ubij mieszankę serową i masło, aż się połączą.
Dodawaj mąkę po 1/4 szklanki na raz, mieszając tylko do momentu połączenia się składników i uzyskania jednolitej masy.
Nakładaj porcje ciasta wielkości łyżki stołowej na 1 lub 2 blachy do pieczenia pokryte papierem do pieczenia, delikatnie ugniatając ciasto opuszkami palców.
Piec, aż brzegi zaczną się rumienić, około 15 minut.
Pozostawić na blasze do pieczenia na kilka minut do ostygnięcia.