Krabowe przekąski Crescent to pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis służy 32 i kosztuje 47 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mięsa krabowego, półksiężycowe bułki obiadowe, żółtko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Crescent Wontons Wypełniony Krabem, Przekąski Crescent Sausage, oraz Jalapeño Crescent Roll Snacks.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj dużą blachę ciastek sprayem do gotowania. Wymieszać mięso krabowe, ser śmietankowy, cebulę i sól czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Serek śmietankowy
Sól Czosnkowa
Crabmeat
Pliki Cookie
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Rozwiń obie puszki ciasta i oddziel na 16 trójkątów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
3
Wytnij każdy trójkąt na pół wzdłuż, aby uzyskać 32 Trójkąty.
4
Umieść 1 łyżeczkę mieszanki kraba na środku każdego trójkąta około 1 cala od krótkiego boku trójkąta. Fold krótkie końce każdego trójkąta nad wypełnieniem; ściśnij boki, aby uszczelnić.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.