Krabowe Przekąski Crescent
Krabowe przekąski Crescent to pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis służy 32 i kosztuje 47 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mięsa krabowego, półksiężycowe bułki obiadowe, żółtko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Crescent Wontons Wypełniony Krabem, Przekąski Crescent Sausage, oraz Jalapeño Crescent Roll Snacks.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj dużą blachę ciastek sprayem do gotowania. Wymieszać mięso krabowe, ser śmietankowy, cebulę i sól czosnkową.
Rozwiń obie puszki ciasta i oddziel na 16 trójkątów.
Wytnij każdy trójkąt na pół wzdłuż, aby uzyskać 32 Trójkąty.
Umieść 1 łyżeczkę mieszanki kraba na środku każdego trójkąta około 1 cala od krótkiego boku trójkąta. Fold krótkie końce każdego trójkąta nad wypełnieniem; ściśnij boki, aby uszczelnić.
Zmiksuj mieszankę jajek na przekąskach.
Posypać sezamem. Wyrzucić pozostałą mieszaninę jaj.
Piec 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Podawać ciepłe przekąski z sosem słodko-kwaśnym.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.