Krabowe Mini Quiche
Crab Mini Quiches to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. 15 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka parmezanu, imitacja mięsa krabowego, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Spróbuj Krabowe Mini Quiche, Asian Crab Mini Quiches, oraz Mini Quiche Jajeczne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 24 mini kubki muffin sprayem do gotowania. W małej misce, mieszać Bisquick wymieszać i masło, aż do wymieszania.
Dodać wrzącą wodę; energicznie mieszać, aż do uzyskania miękkiego ciasta. W dolnej i górnej części każdej filiżanki muffinki wciśnij zaokrągloną łyżeczkę ciasta. Mięso krabowe podzielić równomiernie między kubki muffin.
W innej małej misce ubijamy pół na pół i jajko łyżką, aż do wymieszania. Wymieszać z cebulą, solą i czerwonym pieprzem. Łyżka 1 1/2 łyżeczki mieszanki jaj do każdej filiżanki muffin.
Na wierzch posypać serem.
Piec około 20 minut lub aż krawędzie są złotobrązowe i centra są ustawione.