Krab i ser Spread jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 698 kalorii. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i odbywa się w ok. 1 godzina i 15 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sosu pieprzowego, ser śmietankowy, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Krab z serem śmietankowym z domowymi Crostini, Crab Spread, oraz Crab Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, sok z cytryny i sos paprykowy. Wymieszać z zieloną cebulą i Krabem. Schłodzić w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
Serek śmietankowy
Zielona Cebula
Sok Z Cytryny
Crabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.