Krab z serem

Krab z serem
Krab i ser Spread jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 698 kalorii. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i odbywa się w ok. 1 godzina i 15 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sosu pieprzowego, ser śmietankowy, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Krab z serem śmietankowym z domowymi Crostini, Crab Spread, oraz Crab Spread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, sok z cytryny i sos paprykowy. Wymieszać z zieloną cebulą i Krabem. Schłodzić w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Gotowy do podania, top z sosem koktajlowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KoktajlowySos Koktajlowy

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia7
Magazyn