Krab Rangoon Puffs

Krab Rangoon Puffs
Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Krab Rangoon Chrupki może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, mięso krabowe, półksiężyce i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Crab Rangoon (Krab & Cream Cheese filled wontons), Crab Rangoon, oraz Crab Rangoon.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Posmaruj dwie blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozwiń ciasto półksiężyc i oddziel na Trójkąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Sera Topionego (Velveeta), Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala4 Uncje Sera Topionego (Velveeta), Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Zwiń lub naciśnij Trójkąty na czystej powierzchni, dzięki czemu są większe niż ich pierwotny rozmiar o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Ułożyć Trójkąty na przygotowanych blachach do pieczenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Drobno posiekać mięso krabowe i umieścić w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Dodać serek śmietankowy i sos koktajlowy i wymieszać, aż wszystkie składniki są dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
7
Umieść łyżkę mieszanki kraba na dużym boku każdego trójkąta półksiężyca. Wyciągnij dwie dolne krawędzie trójkąta razem i szczypta szew zamknięty nad mieszaniną kraba. Wyciągnij do przodu pozostałą końcówkę trójkąta, aby pokryć pozostałą mieszaninę krabów i szczypta szwy, aby zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ptysie kraba będą złocisto brązowe, 10 do 15 minut. Schłodzić 5 do 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn