Krab Półksiężyc Bochenek
Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz imitację mięsa krabowego) grudka mięsa krabowego, bułki półksiężycowe, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krab-Filled Crescent Wontons, Krab Topi Bochenek, oraz Pillsbury ® refrigerated Crescent dinner rolls lub Pillsbury ® Crescent Creations™ refrigerated flaky dough sheet podobnych receptur.
Instrukcje
Na nasmarowanej blasze do pieczenia rozwiń ciasto półksiężycowe w jeden długi prostokąt; uszczelnij szwy i perforacje. W małej misce ubić serek śmietankowy, cebulę i koperek do zmieszania.
Mieszaninę rozprowadzić wzdłuż połowy ciasta do 1/2 cala. krawędzi. Top z krabem.
Fold ciasto na wypełnienie; szczypta szew do uszczelnienia.
Wierzch posmarować żółtkiem.
Piec w temperaturze 375° przez 18-22 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze typy na skorupiaki. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z nich jest Byron Nielson Vineyard Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
![Byron Nielson Vineyard Chardonnay]()
Byron Nielson Vineyard Chardonnay
Byron 1998 Winnica Chardonnay Nielson wyraża głęboką naturalną jakość starych winorośli tej historycznej winnicy. Jasne aromaty złotego pysznego jabłka, gruszki i miodu są akcentowane nutami przypraw i orzechów laskowych. Profil smakowy zawiera skoncentrowane dojrzałe owoce, przyprawy i akcenty kwiatowe z atrakcyjnym składnikiem mineralnym, który przeplata się z tłem. Wino jest giętkie i jedwabiste na środkowym podniebieniu, ale kończy się charakterystycznym pocałunkiem naturalnej kwasowości, zapewniając długowieczność i pełen wdzięku rozwój.Alkohol: 14,2% obj.