Krab Mac n ' Cheese!

Krab Mac n ' Cheese!
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Krab Mac n ' ser! spróbuj. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 818 kalorii, 40g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ząbki czosnku, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.

Składniki

0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe400 gramów twardego tofu, zmiksuj400 gramów twardego tofu, zmiksuj2Batoniki toffi Heath1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.łokieć makaron makaronłokieć makaron makaron23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąkamąka2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone12 łyżeczki czosnku w proszkustarta skórka z cytrynystarta skórka z cytryny2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mięso z krabówmięso z krabów2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)12 łyżeczki czosnku w proszkuOld Bay seafood seasoningOld Bay seafood seasoning23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan4krewetki i żyłkisól (do smaku)sól (do smaku)1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki rozdrobnionego ostrego sera Cheddar1/2 szklanki rozdrobnionego ostrego sera Cheddar1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki rozdrobnionego sera szwajcarskiego1/2 szklanki rozdrobnionego sera szwajcarskiego53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn