Krówka Pomarańczowa

Krówka Pomarańczowa
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i przyjazne dla fodmap przepisy do twojej kolekcji, pomarańczowa Krówka może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis zawiera 20 porcji z 173 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser, i odbywa się w przybliżeniu 2 godziny i 25 minut. 7 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Mieszanka migdałów, soli, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy obejmują Kremówka Pomarańczowa, Chocolate Orange Fudge, oraz Orange Julius Fudge.

Instrukcje

1
Nasmaruj kwadratową patelnię 8 x 8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W ciężkim rondlu na średnim ogniu rozpuść 1 szklankę cukru, ciągle mieszając. Ostrożnie dodaj wrzącą wodę. Dodaj pozostałe 2 szklanki cukru, śmietankę bezmleczną i sól. Ciągle mieszając, doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Bez mieszania podgrzej do 242 do 248 stopni F (116 do 120 stopni C) lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu wrzucona do zimnej wody utworzy twardą, ale giętką kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Bez Włosówśmietanka Bez Włosów
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej.
4
Pokonaj mieszaninę, aż straci połysk. Natychmiast złożyć startą skórkę pomarańczową i orzechy i przenieść na przygotowaną patelnię. Schłodź przez 2 godziny lub do twardości przed cięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Krówki można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn