Krówka Orzechowa

Krówka Orzechowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj krówek z orzechów pekan. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Ten przepis służy 96. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz krem z prawoślazu, połówki orzechów pekan, odparowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Pecan Fudge Pie, Pecan Pie Fudge, oraz Ciasto Orzechowe Sernik Krówka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym ciężkim rondlu połącz pierwsze trzy składniki. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do pełnego wrzenia. Gotować i mieszać, aż termometr cukierki czyta 234°, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Wyjąć z ognia; wymieszać w czekoladzie i karmelki, aż się stopi. Wymieszaj pozostałe składniki, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
8 Szklanek Płatków Sugar Smacks8 Szklanek Płatków Sugar Smacks
3
Wlać do natłuszczonego 13-in. x 9-po. pan. Wyluzuj, aż się uspokoisz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
4
Pokroić w kwadraty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 m.
Porcje96
Ocena Zdrowia0
Magazyn