Kości dinozaura z Chipotle-wiśniowym sosem Barbecue

Kości dinozaura z Chipotle-wiśniowym sosem Barbecue
Przepis kości dinozaura z Chipotle-wiśniowym sosem Barbecue może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 228 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,16 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś zmielony cynamon, cebulę w proszku, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany kurczak z sosem Barbecue Cherry-Chipotle, Cherry Chipotle Grillowane Klopsiki, oraz Sos Barbecue Chipotle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj paprykę, brązowy cukier, grubą sól, cebulę w proszku, czarny pieprz, cynamon i kardamon w małej misce na przyprawy rub.Ułóż żeberka na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
KardamonKardamon
CynamonCynamon
PaprykaPapryka
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posypać 3 łyżki przypraw wcierać po każdej stronie każdego stojaka żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Niech żeberka marynować w pokojemtemperatura podczas przygotowywania grilla. Napełnij spraybottle sokiem z wiśni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Usuń toprack z grilla.
2
Umieść 1 aluminiowy środek Panin dolnego stojaka grillowego na patelnię kroplową.Brykiety lekkie w kominie; wlać na wolniejszy stojak grillowy, układając wokół patelni ociekowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić zrębki; rozsypać na węglu. Returngrill rack do grilla. (Może być konieczne oświetlenie dodatkowego węgla w kominie, aby węgle rozpływające się w grillu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
1
Usuń górny stojak z grilla. Przygotuj grilla (średnie ciepło). W przypadku korzystania z grilla 2-palnikowego, Światło 1 palnika.Jeśli używasz 3-palnikowego grilla, nie zapalaj centerburnera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Spuścić zrębki drzewne. Ułożyć 2 Mini bochenki (jeden wewnątrz drugiego); wypełnić 1 wiórkiem. Stos Pozostałe Patelnie Bochenek; wypełnić z 1 szklanki wiórów drewnianych.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Patelnie umieścić bezpośrednio na płomieniu (jeśli używasz 3-palnikowego grilla, umieść obie patelnie na 1 oświetlonej stronie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść aluminiowy bakingpan na nieoświetlonej części grilla. Zwróć toprack na grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieść żebra na stojaku grillowym nad patelnią ociekową(żebra mogą wystawać poza patelnię). Przykryć grilland gotować żeberka 30 protokół. Odkryj grill; obracaj żebra do równomiernego gotowania (nie obracaj). Żeberka spryskać sokiem z wiśni. Coverand nadal grillować żeberka, aż rumiane, bardzo delikatne, a mięso zaczyna kurczyć się z końców kości, opryskując sokiem co 15 minut, około 1 godziny 30 minut do 1 godziny 45 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
6
Żeberka szczotkowe z Chipotle-wiśnia
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
CzereśnieCzereśnie
żeberkażeberka
7
Sos Barbecue. Obróć; grilluj nad directheat, aż lekko zwęglone, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Przenieś na powierzchnię roboczą.
9
Tnij między kościami.
10
Podawać z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Criss Cross Old Vine Zinfandel. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Criss Cross Old Vine Zinfandel
Criss Cross Old Vine Zinfandel
Criss Krzyż źródeł z różnych winnic nieruchomości (średni wiek 80 lat), aby znaleźć najlepsze winogrona do produkcji tego bujnego wina. Criss Cross Old Vine Zinfandel ma pyszne smaki czarnych wiśni i dżemu jagodowego.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn