Kości dinozaura z Chipotle-wiśniowym sosem Barbecue
Przepis kości dinozaura z Chipotle-wiśniowym sosem Barbecue może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 228 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,16 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś zmielony cynamon, cebulę w proszku, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany kurczak z sosem Barbecue Cherry-Chipotle, Cherry Chipotle Grillowane Klopsiki, oraz Sos Barbecue Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj paprykę, brązowy cukier, grubą sól, cebulę w proszku, czarny pieprz, cynamon i kardamon w małej misce na przyprawy rub.Ułóż żeberka na blasze do pieczenia.
Posypać 3 łyżki przypraw wcierać po każdej stronie każdego stojaka żeber.
Niech żeberka marynować w pokojemtemperatura podczas przygotowywania grilla. Napełnij spraybottle sokiem z wiśni.
Umieść 1 aluminiowy środek Panin dolnego stojaka grillowego na patelnię kroplową.Brykiety lekkie w kominie; wlać na wolniejszy stojak grillowy, układając wokół patelni ociekowej.
Odcedzić zrębki; rozsypać na węglu. Returngrill rack do grilla. (Może być konieczne oświetlenie dodatkowego węgla w kominie, aby węgle rozpływające się w grillu.)
Usuń górny stojak z grilla. Przygotuj grilla (średnie ciepło). W przypadku korzystania z grilla 2-palnikowego, Światło 1 palnika.Jeśli używasz 3-palnikowego grilla, nie zapalaj centerburnera.
Spuścić zrębki drzewne. Ułożyć 2 Mini bochenki (jeden wewnątrz drugiego); wypełnić 1 wiórkiem. Stos Pozostałe Patelnie Bochenek; wypełnić z 1 szklanki wiórów drewnianych.
Patelnie umieścić bezpośrednio na płomieniu (jeśli używasz 3-palnikowego grilla, umieść obie patelnie na 1 oświetlonej stronie).
Umieść aluminiowy bakingpan na nieoświetlonej części grilla. Zwróć toprack na grilla.
Umieść żebra na stojaku grillowym nad patelnią ociekową(żebra mogą wystawać poza patelnię). Przykryć grilland gotować żeberka 30 protokół. Odkryj grill; obracaj żebra do równomiernego gotowania (nie obracaj). Żeberka spryskać sokiem z wiśni. Coverand nadal grillować żeberka, aż rumiane, bardzo delikatne, a mięso zaczyna kurczyć się z końców kości, opryskując sokiem co 15 minut, około 1 godziny 30 minut do 1 godziny 45 minut dłużej.
Żeberka szczotkowe z Chipotle-wiśnia
Sos Barbecue. Obróć; grilluj nad directheat, aż lekko zwęglone, o 2 protokół.
Przenieś na powierzchnię roboczą.
Podawać z pozostałym sosem.