Kozi ser Poppers z miodem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj koziego sera Poppers z miodem. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka miodu, soli morskiej, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane Papryczki Z Kozim Serem, Jalapeño Poppers Z Kozim Serem I Boczkiem, oraz Cherry Pecan Smażony Kozi Ser Poppers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i czarny pieprz połączyć w małej misce.
Ubij razem jajko, 1/4 łyżeczki soli morskiej i 2 łyżki wody w drugiej małej misce.
Połączyć panko i pozostałe 1/2 łyżeczki soli morskiej w innej małej misce.
Kozi ser zwijamy na 24 kulki (po około 1 łyżce).
Każda kulka koziego sera zwijamy w mieszance mąki, zanurzamy w mieszance jajek i pogłębiamy w mieszance panko. Zamrozić 20 minut lub do firmy.
Rozgrzać olej do 350 W głębokim rondlu na średnim ogniu. Smażyć kozi ser, partiami, 1 do 2 minut lub do złotego i chrupiącego ze wszystkich stron.
Wyjąć łyżką szczelinową i umieścić na ręcznikach papierowych, aby osuszyć.
Na talerzu ułożyć papryczki z kozim serem, skropić miodem, posypać szczypiorkiem i czerwoną papryką.
Łyk: Andr Clouet Grande Reserve Brut, NV Grand Cru, 100% Pinot Noir ($30): "Jeśli bujna wiśnia, truskawka i śmietana nie wystarczą, aby uzupełnić kozi ser i przyprawę z czarnego pieprzu i gorącej czerwonej papryki, dekadenckie, owocowe wykończenie powinno przypieczętować transakcję."--Michael Velo, ekspert od bąbelków z restauracji Carriage House w Chicago