Kozi ser i suflet orzechowy z rukolą i sałatką Frisee
Kozi ser i suflet orzechowy z rukolą i sałatką Frisee mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 13g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, mleko, ocet sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Suflety z koziego sera w filiżankach z sałatką Frisée, Dwukrotnie pieczone suflety z koziego sera z sałatką jabłkowo-orzechową, oraz Sałatka z Frisée, boczkiem i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić suflety: spód i boki każdego z 8 masłem 1/2-szklanki ramekins z około 1 łyżką orzechów włoskich i ułóż ramekins w galaretowatej patelni. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W małym rondlu roztopić masło na umiarkowanie małym ogniu, ubić mąkę i gotować zasmażkę, ubijając przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać mleko w strumieniu, ubijanie, i gotować mieszaninę na umiarkowanym ogniu, ubijanie, przez 2 minuty, lub aż będzie gęsty i gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Przenieść mieszaninę do miski i pozostawić do ostygnięcia lekko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Ubić żółtka, po jednym na raz, kozi ser, tymianek, sól i pieprz do smaku, i ubić mieszaninę, aż dobrze się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser Kozi
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Odmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
W innej misce ubij białka ze szczyptą soli, aż będą spienione, dodaj śmietanę z kamienia nazębnego i ubijaj białka, aż po prostu utrzymają sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
7
1/3 białek ubić do masy serowej i delikatnie, ale dokładnie złożyć pozostałe białka. Suflet podzielić pomiędzy ramekiny, posypać każdy suflet około 1 1/2 łyżeczki pozostałych orzechów włoskich i piec suflety w górnej trzeciej piekarniku przez 20 minut, lub aż będą nadmuchane i złociste.
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Przenieść ramekin do każdego talerza i podawać suflety natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Aby sałatkę podczas pieczenia suflety: w misce, ubić razem ocet, musztarda, sól i pieprz, do smaku, dodać oleje w strumieniu, ubijając, i ubijać dressing, aż się zemulguje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I Smażenia
10
W misce wrzucić rukolę i frisee z dressingiem i podzielić sałatkę między 8 talerzy.