Kotlety z indyka z groszkiem i marchewką
Kotlety z indyka z groszkiem i marchewką wymagają ok. 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 291 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,93 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka baby-cut marchew, kotlety z piersi indyka, strąki grochu snap cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Spróbuj Kotlety z indyka z groszkiem i marchewką, Marchew i groszek cukrowy, oraz Marchewka z groszkiem cukrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść indyka w płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu.
Wlać dressing Na Indyka; turn indyka do płaszcza równomiernie. Przykryć naczynie; odstawić na 20 minut w temperaturze pokojowej.
Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; ogrzać na średnim ogniu.
Dressing odcedzić z indyka; osuszyć indyka. Gotować indyka na patelni 3 do 5 minut, obracając raz, aż brązowy.
Dodać marchew i wodę. Wierzch indyka i marchewki w strąkach grochu. Przykryć; gotować 7 do 9 minut lub aż marchewka będzie miękka, a indyk nie będzie już różowy w środku.