Kotlety Z Indyka Parmezanem
Kotlety z indyka z parmezanem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 32G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pieprz, kliny cytrynowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Kotlety z indyka z pieczywem parmezan-Crumb Crust, Kotlety Wieprzowe Z Parmezanem, oraz Kotlety Wieprzowe Z Parmezanem.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki; odstawić.
Polędwiczki pokroić w plastry o grubości 1 cala.
Umieść między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/4 cala, używając młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Płaszcz po obu stronach indyka sprayem do gotowania; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej.
Gotować połowę plasterków indyka w 2 łyżki gorącej oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 1 minutę z każdej strony lub aż gotowe. Powtórz procedurę z pozostałym indykiem i gorącym olejem.
Podawać z cytrynowymi klinami.