Kotlety wieprzowe z sosem z konfitur wiśniowych
Kotlety wieprzowe z sosem z konfitur wiśni to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Mieszanka octu balsamicznego, pieprzu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Kotlety wieprzowe z sosem wiśniowym, Kotlety wieprzowe z sosem wiśniowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Wyjąć wieprzowinę z patelni i ogrzać.
Dodaj konfitury, ocet, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu na patelnię. Gotować 30 sekund, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
W razie potrzeby udekorować posiekanym szczypiorkiem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.