Kotlety wieprzowe z porami w sosie musztardowym

Kotlety wieprzowe z porami w sosie musztardowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 400 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz créme fraîche, tymianek, szałwia i kilka innych składników pod ręką, można go zrobić. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Z Porami W Sosie Musztardowym, Kotlety wieprzowe z sosem musztardowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem musztardowym.
Instrukcje
Pat kotlety suche ręcznikami papierowymi.
Wymieszać 2 łyżeczki grubej soli, tymianek, rozmaryn, and1 łyżeczka pieprzu w małej misce.
Zraszaniemieszkanie po obu stronach kotletów.
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 do 2 godzin lub owinąć i schłodzić do 1 dnia.
Ciepła ciężka duża patelnia na średnim ogniu.
Dodaj boczek i smażyć, aż chrupiące i lekko rumiane. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek do małej miski. Zwiększ temperaturę do średnio-wysokiej.
Dodaj kotlety na patelni. Searuntil brown, 4 do 5 minut na stronę.
Przekładamy na małą blachę do pieczenia.
Wylać wszystkie, ale 3 łyżki kapieliz patelni (lub dodać oliwę z oliwek, aby 3 łyżki).
Dodaj pory i sauté untilsoft, o 7 protokół.
Dodać czosnek i wymieszać 1minute.
Dodaj brandy, następnie bulion i doprowadzić Tobol, skrobanie się rumiane kawałki. Powrót baconto patelni; dodać szałwii i mieszać do blend.
Kotlety Nestle w porach w patelni. Reduceheat do medium-low. Okładka; dusić 3 minuty. Obróć kotlety. Okładka; termometr na wolnym ogniu włożony do najgrubszej części kotletów rejestruje 140 ° F do 63°, około 3 minuty dłużej.
Przelać kotlety na talerz.Namiot luźno z folią, aby utrzymać ciepło.
Łyżka off tłuszczu z gotowania cieczy inskillet. Gotować, aż cała ciecz odparuje, około 3 minut.
Ubij w musztardzie, następnie crèmefraîche (nie gotować). Doprawić solą i papryką. Łyżka na kotlety.