Kotlety wieprzowe z porami w sosie musztardowym

Kotlety wieprzowe z porami w sosie musztardowym
Kotlety wieprzowe z porami w sosie musztardowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 400 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz créme fraîche, tymianek, szałwia i kilka innych składników pod ręką, można go zrobić. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Z Porami W Sosie Musztardowym, Kotlety wieprzowe z sosem musztardowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem musztardowym.

Instrukcje

1
Pat kotlety suche ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Wymieszać 2 łyżeczki grubej soli, tymianek, rozmaryn, and1 łyżeczka pieprzu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
RozmarynRozmaryn
PieprzPieprz
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Zraszaniemieszkanie po obu stronach kotletów.
4
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 do 2 godzin lub owinąć i schłodzić do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Ciepła ciężka duża patelnia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj boczek i smażyć, aż chrupiące i lekko rumiane. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek do małej miski. Zwiększ temperaturę do średnio-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Dodaj kotlety na patelni. Searuntil brown, 4 do 5 minut na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przekładamy na małą blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Wylać wszystkie, ale 3 łyżki kapieliz patelni (lub dodać oliwę z oliwek, aby 3 łyżki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj pory i sauté untilsoft, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
11
Dodać czosnek i wymieszać 1minute.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
12
Dodaj brandy, następnie bulion i doprowadzić Tobol, skrobanie się rumiane kawałki. Powrót baconto patelni; dodać szałwii i mieszać do blend.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
BulionBulion
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Kotlety Nestle w porach w patelni. Reduceheat do medium-low. Okładka; dusić 3 minuty. Obróć kotlety. Okładka; termometr na wolnym ogniu włożony do najgrubszej części kotletów rejestruje 140 ° F do 63°, około 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
14
Przelać kotlety na talerz.Namiot luźno z folią, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
15
Łyżka off tłuszczu z gotowania cieczy inskillet. Gotować, aż cała ciecz odparuje, około 3 minut.
16
Ubij w musztardzie, następnie crèmefraîche (nie gotować). Doprawić solą i papryką. Łyżka na kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn