Kotlety wieprzowe z jabłkami i farszem

Kotlety wieprzowe z jabłkami i farszem
Jeśli masz około 1 godziny do spędzenia w kuchni, kotlety wieprzowe z jabłkami i farszem mogą być spektakularnym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 25,02 USD za porcję. To danie główne ma 3127 kalorii , 495 g białka i 93 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką nadzienie do szarlotki, olej canolan, mieszankę farszu i kilka innych składników, możesz je zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Można go jeść o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Święto Dziękczynienia . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Podobne przepisy to kotlety wieprzowe z jabłkami i cebulą , kotlety wieprzowe z suszoną żurawiną, pieczarkami i farszem z kasztanów i łatwe kotlety wieprzowe z farszem .

Instrukcje

1
Na dużej patelni zrumień kotlety wieprzowe na oleju na średnio-wysokim ogniu. W międzyczasie przygotuj farsz zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Opakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki DelikatesowejOpakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki Delikatesowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
2
Rozłóż nadzienie do ciasta w natłuszczonej formie do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Na wierzchu połóż kotlety wieprzowe; nałóż farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 35 minut. Zdejmij pokrywkę; piecz jeszcze 10 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia71
Magazyn