Kotlety wieprzowe z jabłkami i farszem
Jeśli masz około 1 godziny do spędzenia w kuchni, kotlety wieprzowe z jabłkami i farszem mogą być spektakularnym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 25,02 USD za porcję. To danie główne ma 3127 kalorii , 495 g białka i 93 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką nadzienie do szarlotki, olej canolan, mieszankę farszu i kilka innych składników, możesz je zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Można go jeść o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Święto Dziękczynienia . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Podobne przepisy to kotlety wieprzowe z jabłkami i cebulą , kotlety wieprzowe z suszoną żurawiną, pieczarkami i farszem z kasztanów i łatwe kotlety wieprzowe z farszem .
Instrukcje
Na dużej patelni zrumień kotlety wieprzowe na oleju na średnio-wysokim ogniu. W międzyczasie przygotuj farsz zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Rozłóż nadzienie do ciasta w natłuszczonej formie do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Na wierzchu połóż kotlety wieprzowe; nałóż farsz.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 35 minut. Zdejmij pokrywkę; piecz jeszcze 10 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.