Kotlety Wieprzowe Sherry Z Rozmarynem

Kotlety Wieprzowe Sherry Z Rozmarynem
Rosemary Sherry schabowe kotlety jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bulion z kurczaka, cebula w proszku, sherry, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Sherry Apple, Kotlety wieprzowe faszerowane z sosem Sherry, oraz Kotlety Wieprzowe Z Rozmarynem.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć mąkę, czosnek w proszku, cebula w proszku, pietruszka i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dobrze wymieszać i pogłębiać każdy kotlet schabowy w mieszaninie, lekko poklepując, aby równomiernie pokryć każdy kotlet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Smażyć kotlety w oleju przez 4 do 5 minut na stronie, lub aż dobrze rumiane. Następnie dodać bulion z kurczaka, sherry i rozmaryn do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
RozmarynRozmaryn
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Rozłóż pokrojoną cebulę na kotletach, zmniejsz ogień do minimum, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CebulaCebula
6
Odwróć kotlety, pozwalając plasterkom cebuli spaść do płynu. Ponownie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub aż wieprzowina osiągnie wewnętrzną temperaturę 145 Stopni F (63 Stopni C). Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn