Kotlety Wieprzowe Na Słodko Klonowe
Słodki Klon kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1063 kalorie, 35g białka, oraz 87 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.32 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, jajko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Na Słodko Klonowe, Klonowe Kotlety Wieprzowe, oraz Klonowe Kotlety Wieprzowe.
Instrukcje
Wymieszać jajko, 3 szklanki śmietany, sól i pieprz w płytkiej misce. Kotlety schabowe przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie zanurzamy w śmietanie. Następnie pogłębiać w owsie do płaszcza. Powtórz, aby całkowicie pokryć kotlety.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Użyj szczypiec, aby umieścić powlekane kotlety w gorącym oleju i smażyć, aż rumiane z obu stron.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu (można użyć tej samej patelni, jeśli olej został osuszony), i gotować kotlety wieprzowe, cebula, i czosnek, aż cebula będzie miękka.
Wlać syrop klonowy, wymieszać z grzybami i bazylią. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 10 minut, lub aż kotlety schabowe są zrobione.
Usuń kotlety z patelni, zastrzegając SOS.
Pozostałą śmietanę wymieszać na patelni z sosem reserved. Doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje.
Podawać na kotlety schabowe.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.