Kotlety wieprzowe Milanese ze szpinakiem śmietankowym
Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 54 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, mleko, ser philadelphia neufchatel i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Bez Kości Milanese, Sałatka Ze Szpinakiem Na Ciepło Z Wieprzowiną Milanese, oraz Szpinak kokosowy kremowany z wieprzowiną-Paleo.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Funt kotlety między arkusze papieru woskowanego do 1/4 cala grubości.
Połączyć majonez i musztardę.
Wymieszać wymieszać, parmezan i oregano w pie plate.
Spread 1 łyżeczka. mieszanka majonezu na wierzchu 1 posiekać; miejsce, strona majonezu w dół, w mieszance powłoki. Powtórz, aby pokryć drugą stronę kotleta.
Umieść na oprawionej blasze do pieczenia spryskanej sprayem do gotowania. Powtórz z pozostałymi kotletami.
Kotlety piec 12-15 min. lub do czasu zakończenia (160F). W międzyczasie roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować i mieszać 1 min. Mieszamy Neufchatel z mlekiem; gotujemy 2-3 min. lub dopóki Neufchatel nie stopi się, ciągle mieszając.
Dodać 1/3 szpinaku; gotować 2 min. lub tylko do czasu, aż szpinak zwiędnie, często mieszając. Powtórzyć z pozostałym szpinakiem.
Kotlety ułożyć na półmisku, na wierzch wymieszać ze szpinakiem.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.