Kotlety Wieprzowe Marsala Z Szalotką Pomarańczową

Kotlety Wieprzowe Marsala Z Szalotką Pomarańczową
Pomarańczowa szalotka kotlety wieprzowe Marsala wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skórkę pomarańczową, wino z Marsali i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kotlety wieprzowe Marsala dla dwojga, Kotlety Wieprzowe Marsala, oraz Kotlety wieprzowe w kremowym sosie Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety schabowe obficie doprawić solą i czarnym pieprzem; lekko obsypać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i dodaj oliwę z oliwek do gorącej patelni. Brązowe kotlety wieprzowe w gorącym oleju, około 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Zmniejsz ciepło do średniego i rozprosz szalotkę wokół kotletów. Kontynuuj gotować mięso, przewracając raz, aż kotlety będą przetargu widłowego, 10 do 15 minut. Mieszaj od czasu do czasu, aby zapobiec przypaleniu szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Usuń kotlety i utrzymuj ciepło.
5
Podnieś ciepło do średniej-wysokiej.
6
Wlać sok mandarynkowy i wino Marsala na patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż sok i wino zmniejszyć do glazury, 3 do 5 minut. Powrót kotlety wieprzowe na patelni i posypać skórką pomarańczową; dodać masło do patelni. Klapki w glazurze do powlekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn