Kotlety wieprzowe kowbojskie i fasola Pinto
Kotlety wieprzowe kowbojskie i fasola Pinto to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 404 kalorie, 43g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, fasolę pinto, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Spróbuj Fasola Cowboy ' s Pinto, Wolno Gotowana Fasola Cowboy Pinto, oraz Wieprzowina i fasola Pinto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć tłuszcz z kotletów.
Posyp obie strony kotletów 1 łyżeczką kminku, czosnkiem w proszku, zmielonym czerwonym pieprzem i solą.
Umieść kotlety na stojaku patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Kotlety Broil 5 1/2 cala od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 5 minut z każdej strony.
Podczas gdy kotlety broil, połączyć pozostałe 1 łyżeczka kminku, fasola, i pozostałe 3 składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 8 minut, mieszając od czasu do czasu.
Kotlety podawać z fasolą.