Kotlety Wieprzowe Karaiby Jerk

Karaiby Jerk kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin i 30 minut. Mieszanka mielonego cynamonu, zielonej cebuli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kotlety Wieprzowe Karaiby Jerk, Kotlety Wieprzowe Karaiby Jerk, oraz Kotlety Wieprzowe Karaiby Jerk.
Instrukcje
Połącz wodę, sok z cytryny, cebulę, brązowy cukier, zieloną cebulę, olej, sól, ziele angielskie, cynamon, czarny pieprz, tymianek i pieprz cayenne w blenderze lub maszynce. Zmiksować na gładką masę. Rezerwa 1/2 szklanki do fastrygowania.
Kotlety schabowe umieścić w płytkim naczyniu szklanym.
Pozostałą marynatę zalać mięsem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Umieść ruszt od 4 do 5 cali nad źródłem ciepła.
Smarować ruszt grillowy. Ułożyć kotlety na ruszcie i wyrzucić marynatę. Przykryć grill i gotować kotlety przez 10 minut, obracając raz, lub do pożądanej doneness.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.