Kotlety Wieprzowe Karaiby Jerk
Przepis Karaiby Jerk kotlety wieprzowe może zaspokoić swoje pragnienie Ameryki Środkowej w przybliżeniu 1 godzina i 15 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 15g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka cebuli, habanero chile, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Karaiby Jerk, Kotlety Wieprzowe Karaiby Jerk, oraz Wolno gotowana wieprzowina Jerk z Karaiby Salsa Skinnytaste dla podobnych receptur.
Instrukcje
W mini maszynce połączyć habanero, cebula, szalotka, czosnek, ziele angielskie, tymianek, imbir, gałka muszkatołowa i cynamon.
Dodaj 1 1/2 łyżeczki soli i 1 łyżeczkę pieprzu. Proces do drobno posiekanego.
Dodać 1 łyżkę oleju i proces do gładkiej pasty.
W małej misce ubijamy 1 łyżkę pasty z sosem barbecue.
Rozłóż pozostałą pastę na kotlety i odstaw w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Zapal grill gazowy. Zawiń wióry w wytrzymałą folię, przekłuj całe opakowanie szaszłykiem i dodaj do grilla. Przykryj i pozwól chipsom zacząć palić, około 5 minut.
Kotlety lekko posmarować olejem i doprawić solą. Grilluj kotlety, przykryte, na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając i przesuwając kotlety od czasu do czasu, aż zostaną lekko zwęglone i termometr do mięsa włożony najbliżej kości rejestruje 140, 18 do 20 minut.
Kotlety przełożyć na talerz i podawać z dodatkiem sosu barbecue.