Kotlety wieprzowe i serowe Ziemniaki zapiekane
Kotlety wieprzowe i serowe zapiekanki ziemniaki może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 736 kalorii, 42g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mąki, sól i mielony pieprz, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety schabowe z zapiekanymi ziemniakami, Kotlety schabowe i Ziemniaki zapiekane, oraz Zapiekane ziemniaki i kotlety schabowe.
Instrukcje
Kotlety schabowe przekładamy do wolnej kuchenki, posypujemy solą i pieprzem.
Warstwę 1/4 pokrojonych ziemniaków na kotlety schabowe, a następnie 1/4 plastrów cebuli.
Cebulę posypać 1 łyżką mąki i doprawić solą i pieprzem. Powtórz warstwy ziemniaków, cebuli, 1 łyżkę mąki i posypkę soli i pieprzu jeszcze trzy razy.
Sos serowy wymieszać z mlekiem, aż będzie gładki i zalać ziemniakami. Ustaw powolną kuchenkę na wysoką i gotuj przez 6 godzin.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.