Kotlety Wieprzowe Honey Hoisin
Kotlety wieprzowe Honey Hoisin mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 258 kalorii, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.86 za porcję. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zgodnie z życzeniem, sos hoisin, sól i mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety schabowe hoisin i miód, Kotlety Wieprzowe Z Grilla Hoisin, oraz Kotlety Wieprzowe Hoisin Five-Spice dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ubić razem sos ostrygowy, musztarda Dijon, sos hoisin, imbir, miód, i sos sojowy w misce, aż połączone; wymieszać w zielonej cebuli.
Rozłóż około 1/4 mieszaniny na dno naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Ułóż kotlety wieprzowe na sosie w jednej warstwie, a pozostały sos wylej na kotlety, pokrywając je całkowicie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kotlety nie będą już różowe na środku, a soki będą jasne, 30 do 40 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 145 Stopni F (63 Stopni C). Baste raz lub dwa razy podczas pieczenia.
Płyn w naczyniu do pieczenia odcedzić do rondla. Włącz brojlery piekarnika i umieść kotlety pod brojlerem, aż karmelizowany i brązowy, 1 do 2 protokół.
Skrobię kukurydzianą ubić z wodą w małej misce i ubić mieszaninę na soki na patelni. Ustawić rondel na średnim ogniu i doprowadzić sos na wolnym ogniu, ubijając stale aż zgęstnieje, 1 do 2 protokół. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 139 dolarów za butelkę.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay z 2011 roku zawsze przypomina hipotetyczną mieszankę vintage Sonoma Coast z białym burgundem. Ten 2011 Lauren jest naturalnie czysty z zielonymi odcieniami chlorofilu na krawędzi. Aromaty są klasyczne z niuansami cytrynowo-mineralnymi, suszoną gruszką, a nawet nutami przypominającymi zieloną herbatę. Wyraźne aromaty owoców i minerałów dają organiczne poczucie miejsca. Bukiet jest wielopłaszczyznowy z nutami jabłkowych wypieków i mokrych kamieni. W ustach wyczuwalna jest gliceryna, po której następuje struktura kwasowa występująca tylko u Lauren.Wino ma lekką mglistą klarowność, co pokazuje zaangażowanie Auberta w minimalizację interwencyjnej produkcji wina.