Kotlety Wieprzowe Faszerowane
Nadziewane kotlety wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 23% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Przepis ten służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kotletów schabowych, masła, grzybów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Faszerowane, Kotlety Wieprzowe Faszerowane, oraz Kotlety Wieprzowe Faszerowane podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu podsmażyć grzyby, cebulę i seler na maśle, aż warzywa będą miękkie.
Dodać pomidor, majeranek, czosnek sól i pieprz; gotować i mieszać przez 5 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać w kostkach chleba.
Wytnij dużą kieszeń z boku każdego kotleta. Wymieszaj grzyby w kieszeniach.
Kotlety umieścić na nieosmarowanej płytkiej patelni do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub mięso nie jest już różowe.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawne riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem do dań wieprzowych w ogóle. Restauracje w pobliżu McBride Sisters Central Coast Chardonnay Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
McBride Sisters Central Coast Chardonnay
Ten Central Coast Chardonnay jest elegancki i żywy. Owoce były uprawiane w sposób zrównoważony w Edna Valley i hrabstwie Monterey o smakach obejmujących białą brzoskwinię, gruszkę, skórkę cytrusową, zielone jabłko, ananas, wanilia, dąb i delikatne nuty białych kwiatów. Część wina została umieszczona w nowych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu, podczas gdy równowaga była fermentowana w zbiornikach ze stali nierdzewnej.