Kotlety Wieprzowe Faszerowane
Ten bezmleczny przepis służy 45 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, pieprz, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Faszerowane, Kotlety Wieprzowe Faszerowane, oraz Kotlety Wieprzowe Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Przygotować farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, zastępując sok jabłkowy wodą.
1 jabłko pokroić na 1/2 cala kawałki; wymieszać z farszem. Łyżka do kieszeni w kotletach; posypać pieprzem. Łyżka pozostałego farszu do naczynia do pieczenia 13x9 cali.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać 3 kotlety; gotować 2 min. z każdej strony do brązowego.
Usuń kotlety z patelni, zastrzegając kapie w patelni. Powtórz z pozostałymi kotletami.
Umieść kotlety na farszu. Rdzeń pozostały jabłko; pokroić na 12 pierścieni.
Umieść na kotletach; pędzel z 1 łyżką. pozostałego opatrunku.
Piec 20 do 25 min. lub do czasu zakończenia kotletów (160F). W międzyczasie wymieszać pozostały dressing, cukier i musztardę na tej samej patelni; gotować na średnim ogniu 1 min. lub do bąbelków i zgęstnieje.
Podawać na jabłkach i kotletach.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.