Kotlety Wieprzowe Faszerowane

Kotlety Wieprzowe Faszerowane
Schab nadziewany jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 676 kalorii, 46g białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 65 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś do kotletów wieprzowych, oliwy z oliwek, czosnku w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Faszerowane, Kotlet schabowy faszerowany III, oraz Kotlety Wieprzowe Faszerowane.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 4 drewniane szaszłyki lub wykałaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
WykałaczkiWykałaczki
2
Ustaw grill do bezpośredniego grillowania. Gdy węgle są białe, rozprowadź je równomiernie i umieść kratkę na górze, aby ogrzać. Tymczasem każdy kotlet schabowy napełnić kiełbasą i obficie natrzeć mięsem przyprawą domową. Każdy kotlet schabowy zabezpieczyć drewnianym szaszłykiem lub wykałaczką (pamiętaj o wyjęciu przed podaniem).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
KiełbasaKiełbasa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
SzaszłykiSzaszłyki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Pędzel olej na ruszcie grillowym, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieścić kotlety schabowe na ruszcie i grillować, aż ładnie rumiane, o 5 do 6 protokół. Obróć i powtórz proces. Temperatura wewnętrzna 160 stopni F jest zalecana dla wieprzowiny. Upewnij się, że farsz z kiełbasą i kotlet schabowy są dokładnie ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
FarszFarsz
KiełbasaKiełbasa
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn