Kotlety Schabowe Zawijane Boczkiem Z Przyprawionym Masłem

Boczek zawinięty kotlety wieprzowe z przyprawionym masłem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 518 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 72 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka masła, musztarda dijon, boczek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Boczek zawinięty grillowane kotlety wieprzowe z cytrusową mżawką, Przyprawione kotlety wieprzowe z grilla lub pieczone, oraz Pieczone Kotlety Wieprzowe Przyprawione Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety osuszyć papierowymi ręcznikami i obficie doprawić solą i pieprzem. Owiń pasek boczku wokół każdego z nich, zabezpieczając wykałaczką. Gotować zgodnie z poniższymi wskazówkami do średniej doneness.
Usuń wykałaczkę; podawać kotlety z masłem czosnkowo-musztardowym (patrz wskazówki poniżej).
Broil: Broil 4 cale od źródła ciepła, 6-7 minut. Obróć i kontynuuj pieczenie do pożądanej doneness, około 5-6 minut, aż temperatura wewnętrzna na termometrze odczytuje 145 stopni.
Rozgrzać patelnię grillową na dużym ogniu; dodać kotlety, zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować przez 6-7 minut, aż ładnie się rumią. Obróć i kontynuuj gotowanie przez około 5-6 minut, aż temperatura wewnętrzna na termometrze odczyta 145 stopni F.
Grill: przygotuj średnio gorący ogień w grillu; kotlety grillowe na bezpośrednim ogniu przez 6-7 minut; obróć i grilluj 5-6 minut, aż temperatura wewnętrzna na termometrze odczyta 145 stopni F.
Masło czosnkowo-musztardowe: w małej misce wymieszaj składniki, aż dobrze wymieszasz. Zawiń w woskowany papier, aby kształtował się jak patyk masła. Schłodzić podczas gotowania wieprzowiny. Gdy jest gotowy do podania, pokroić na czwarte części i top każdej wieprzowiny mignon przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.