Kotlety schabowe z zieloną fasolką
Złote kotlety schabowe z fasolką szparagową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 438 kalorii, 35g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz grey poupon spicy brown musztarda, 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing, fasola i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe z fasolką szparagową i ryżem, Pieczone kotlety wieprzowe z brzoskwiniami i zieloną fasolką, oraz Kotlety schabowe z prażoną fasolką szparagową i orzechami pekan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. przygotuj farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wymieszać miracle bat i musztardę; odstawić.
Umieść kotlety w naczyniu do pieczenia 13x9 cali; pędzel z połową mieszanki musztardy. Obrócić kotlety; wymieszać z pozostałą mieszaniną musztardy. Wierzch z farszem; przykryć folią.
Tymczasem fasolę ułożyć na dużym arkuszu folii; skropić włoskim sosem. Podnieś boki folii. Podwójnie złożyć górę i kończy się uszczelnić pakiet. Odkryć kotlety; umieścić pakiet fasoli w piekarniku.
Piecz kotlety i fasolę 20 min. lub aż kotlety są gotowane przez (160F) i fasola są podgrzewane przez.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jednym z win, które można spróbować jest Hindsight Win Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.