Kotlety schabowe z w pełni załadowanymi Roztrzaskanymi ziemniakami
Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 72 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ostrego sera cheddar, rosół z kurczaka, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj W Pełni Załadowane Ziemniaki Zapiekane, W Pełni Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz W Pełni Załadowane Ziemniaki Hasselback dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki ugotować we wrzącej wodzie w dużym rondlu 20 do 25 min. albo do przetargu. Tymczasem, gotować i mieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych. Odrzuć wszystkie, z wyjątkiem 1 łyżki. kapie z patelni.
Dodać kotlety do kapiących na patelni; gotować na średnim ogniu 3 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (145F).
Przenieś kotlety na talerz, zastrzegając kapie na patelni; kotlety przykryć, aby utrzymać ciepło.
Dodaj bulion na patelni; wymieszać zeskrobać rumiane kawałki z dna patelni.
Dodać serek śmietankowy; gotować od 2 do 3 min. lub do całkowitego rozpuszczenia serka śmietankowego i zagęszczenia sosu, stale mieszając trzepaczką. Wymieszać 1 łyżkę. szczypiorek.
Odcedzić ziemniaki; wrócić do patelni. Mash do pożądanej konsystencji. Wymieszać z cheddarem, boczkiem i pozostałym szczypiorkiem.
Podawać z mięsem i sosem na patelni.